• 1

Saneeraustyöt Ilmarisen pääkonttorilla Helsingin Ruoholahdessa

Yksi kesän suurimpia saneerauskohteita Keanicilla on ollut Keskinäinen Vakuutusyhtiö Ilmarisen pääkonttorilla Helsingin Ruoholahdessa. Kohteessa uusitaan useamman kerroksen tilat lattiasta kattoon, niin rakennustöiden, sähkötöiden kuin ilmanvaihdonkin osalta. Keanic Oy toimii pääurakoitsijana ja kohde luovutetaan tilaajalle marraskuun puolivälissä 2015.

Keanic Oy on muuttanut kuluvan vuoden aikana useita Hemtex myymälöitä ympäri Suomea

Hemtex aloitti suuren muutoskampanjan vuoden 2014 loppupuolella. Ketjun liikepaikkoja on uudistettu sekä siirretty uusiin toimitiloihin mm. Porissa, Vaasassa, Tampereella, Porvoossa, Lappeenrannassa sekä Espoossa. Uudet myymälät ovat saaneet hyvän vastaanoton niin asiakas-, kuin henkilökunnaltakin. Kaikki liiketoiminnan muutot on suoritettu myyntiä häiritsemättä, eikä liikkeitä ole näin ollen tarvinnut pitää suljettuina. Isot muuttomyynnit ja varastojen ”putsaukset” ovat pikemminkin edesauttaneet konsernin myyntitulosta.

Hemtex- ketjun uudet myymälät noudattavat konsernin kansainvälistä linjaa ja sijaitsevat paremmilla liikepaikoilla kuin edeltäjänsä.

Espoon Ikeassa ovat työt jatkuneet säännöllisesti lähes koko vuoden 2015

Keväällä Keanic rakensi myymälään kesäkalusteosaston sekä useita showroomeja Ikean noutovarastoon. Myös keittiöosastolla, bistrossa, asiakasravintolassa sekä henkilökuntatiloissa olemme tehneet muutostöitä.

Ikean kohteissa Keanicin joustavuus sekä vuosien kokemus liiketilojen saneerauksissa tulevat parhaiten esille. Suuretkaan asiakasvirrat eivät häiriinny remontoinneista huolimatta ja työtä tehdään liikkeen aukioloaikojen ulkopuolellakin, jos tarve niin vaatii. Meluisat työt pyritään aina ajoittamaan ja suunnittelemaan asiakkaan kanssa niin, että ne suoritetaan, vaikka keskellä yötä. Niin Keanicin kuin Ikean pääintressinä on aina tyytyväinen asiakas sekä nopea, laadukas työ.